ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Ο Κουράκος είναι απατεώνας – Δεν κρατώ κακίες

Πάνος Καμμένος: Ο Κουράκος είναι απατεώνας – Δεν κρατώ κακίες

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Πάνος Καμμένος...

«Ο Κουράκος είναι απατεώνας. Με φίλαγε και με εκλιπαρούσε πριν από το συνέδριο να του δώσω μία θέση. Αμέσως μετά κατέβηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μιλώντας για ένα στημένο θέμα», ανέφερε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή...

Τόνισε επίσης ότι «ο κ. Κουράκος πρέπει να παραδώσει την έδρα του και το ζήτησαμ ήδη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη Β' Πειραιά. Έκανε την "λαδιά" του και έχει υποχρέωση να παραδώσει την έδρα του. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Μαρκόπουλος».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κώστα Μαρκόπουλου και του Δημήτρη Σταμάτη για τον Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε ότι «επειδή η κυβέρνηση χάνει βουλευτές, θέλουν δυο προδότες. Τους βρήκαν».

«Επίτηδες ζήτησα από τους συναδέλφους βουλευτές να μπει κάμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που έγινε η φασαρία επειδή ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσεγγιστεί από την κυβέρνηση για να κάνουν το δεκανίκι και την αποστασία. Είπα λοιπόν στη συνάντηση της ΚΟ ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος, γενικός γραμματέας και όλα τα όργανα και αυτό είναι που τους πείραξε, γιατί είδαν ότι τα δέκα σενάρια που έχουν φτιάξει καταρρέει το ένα μετά το άλλο και πήγαν να πάρουν μεροκάματο», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Βασικά στελέχη του κινήματος είναι όσοι έφτιαξαν το κίνημα, οι πολίτες», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι «αν κάποιοι χρησιμοποίησαν τους πολίτες για να γίνουν φίρμες, έκαναν λάθος».

Ερωτηθείς για τις χθεσινές αναφορές του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Καμμένος είπε: «Μιλάτε μαζί μου. Μην ασχολείστε με τα λούνα παρκ».

Ο κ. Καμμένος έδωσε ραντεβού για αύριο στην κοινή συνεδρίαση όπου θα συμμετέχουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Διοικούσα Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με θέμα την οργάνωση του Συνεδρίου.

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε και ο Μοσχοβίτης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ρoή Ειδήσεων