ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμβόλαια θανάτου για πολιτικούς και δημοσιογράφους

Συμβόλαια θανάτου για πολιτικούς και δημοσιογράφους

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο πρόκλησης πολιτικού και κοινωνικού χάους στην Ελλάδα με στόχο τη δημιουργία συνθηκών ανωμαλίας, κατάρρευση της κυβέρνησης, κοινωνικής σύγκρουσης και αδυναμίας εφαρμογής των αποφάσεων της Βουλής.

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Κεντρική επιδίωξη των κύκλων της ανωμαλίας είναι η Ελλάδα να αναγκαστεί να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή, για να γίνει πλέον άθυρμα στα χέρια του λεγόμενου εσωτερικού «λόμπι της δραχμής» και των ξένων funds που θέλουν να αγοράσουν πολύ φθηνά Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι επιθέσεις, τα γκαζάκια και οι σφαίρες ήρθαν στην Ελλάδα αμέσως μετά την βεβαιότητα ότι η χώρα παραμένει στο ευρώ και απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.

Μετά την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική, έχοντας συγκεκριμένες πληροφορίες από ποινικούς φυλακισμένους του Κορυδαλλού, πρωτοπαλίκαρα του ελληνικού υποκόσμου καταλήγουν στην άποψη ότι:

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, είτε με γκαζάκια, είτε με βόμβες μολότοφ σε κτίρια, είτε με καλάσνικοφ, δεν προέρχονται από αντεξουσιαστικούς χώρους νεαρών τύπου «Βίλας Αμαλίας» αλλά από καλά οργανωμένες, επαγγελματικές ομάδες δολοφόνων που εφαρμόζουν συμβόλαια πρόκλησης χάους.

Υπάρχει ήδη η πληροφορία στην ΕΥΠ (που προέρχεται από ανθρώπους του υποκόσμου που έχουν επαφές με αλλοδαπές συμμορίες εκτελεστών) ότι ήδη υπάρχουν συμβόλαια θανάτου για πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί από την Αστυνομία και από σήμερα το πρωί λαμβάνονται ήδη ασφυχτικά μέτρα για την προστασία τους.

Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «πολιτικό πόλεμο» οργανωμένου εγκλήματος με απροσδιόριστες μέχρι στιγμής διαστάσεις.

Δεν αποκλείεται αν υπάρξουν νέες επιθέσεις και δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση τρομοκρατίας και πρόκλησης ανωμαλίας να υπάρξει και διάγγελμα του πρωθυπουργού (ο οποίος είναι πολύ ανήσυχος για τα γεγονότα) προς τον ελληνικό λαό τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: «Οσμή» τρομοκρατίας στην επίθεση κατά των γραφείων της ΝΔ

Επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας