ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι απλώς γελοίοι και ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι απλώς γελοίοι και ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

«Οι πλαστογράφοι επανέρχονται με ένα νέο ακροδεξιό παραλήρημα στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συνεχίζοντας στο δρόμο της στρατηγικής της έντασης και του διχασμού. Θα περιμέναμε μετά το χτεσινό τους φιάσκο να είναι πιο προσεκτικοί. Αυτοί, όμως, συνεχίζουν στο δρόμο της λάσπης. Αλλά δεν είναι απλώς γελοίοι και ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι. Επικίνδυνοι για τη δημοκρατία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία κατηγορούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αποκρύπτει σημεία της ομιλίας του βουλευτή.

«Η υποκρισία πλέον ξεχειλίζει στον ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να μιλήσει για την ουσία των λεγομένων του, κατά δήλωσή του, αναρχικού βουλευτή του», επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορούσε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «διαμαρτύρεται δήθεν, για την παράθεση αποσπασμάτων της ομιλίας του κ. Διαμαντόπουλου, όταν αμέσως μετά η Κουμουνδούρου έκανε ακριβώς το ίδιο, δίνοντας στη δημοσιότητα 1:30 λεπτά από τα 50».

Όπως κατήγγειλε η ΝΔ, στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ «αποκρύπτονται επιμελώς» μεταξύ άλλων η αναφορά του βουλευτή στο Mall, η «στοχοποίηση επιχειρηματιών με φράσεις όπως «Οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες» η «δήθεν, αθώα αναφορά στη χρήση όπλων» και οι «χαρακτηρισμοί του περί ανομίας της εκλεγμένης κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου και νομιμότητας της Βίλας Αμαλία».