ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθηγητής για ΓΑΠ: Είναι ανίκανος, μοχθηρός και επικίνδυνος

Καθηγητής για ΓΑΠ: Είναι ανίκανος, μοχθηρός και επικίνδυνος

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να υπονόμευε την χώρα στα διεθνή ΜΜΕ, την ώρα που προσπαθούσε να μας πείσει ότι μας... σώζει

Δεν φτάνει που μας έσυρε στο ΔΝΤ, δεν φτάνει που εξαθλίωσε ένα ολόκληρο λαό με τις δολοφονικές επιλογές του, ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε και στην κατασυκοφάντηση της χώρας στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τη βοήθεια των... κηπουρών του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία", ο ΓΑΠ με τη βοήθεια του τότε εκπροσώπου Τύπου Πεταλωτή τροφοδοτούσε τα διεθνή ΜΜΕ με «πληροφορίες» για τη διαφθορά στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Λοβέρδος φώναζε εκείνη την εποχή σε όποιον συναντούσε ότι ο Παπανδρέου «δεν ξέρει πού μας πάει», μετά το Καστελόριζο και την ανακοίνωση για την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.

Επί ένα χρόνο, κι ενώ η χώρα όδευε προς την καταστροφή ο Παπανδρέου είχε βάλει τη Βουλή στη διαδικασία να ασχολείται με «σκάνδαλα» που είχε κατασκευάσει το «ειδικό γραφείο κατασκευής σκανδάλων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

«Είναι όχι μόνο ανίκανος, αλλά μοχθηρός και επικίνδυνος», δηλώνει στην εφημερίδα καθηγητής, παλιός φίλος του πατέρα του.

Δεν θα πρέπει ωστόσο να λησμονεί κανείς και τι έκαναν εκείνη την περίοδο τα ελληνικά ΜΜΕ.

Τότε που σε καθημερινή βάση τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες της διαπλοκής μας... τάιζαν ό,τι τους πάσαρε ο ΓΑΠ και οι κηπουροί του.

Είχαν φτάσει μάλιστα στο σημείο μέσω της... πληροφόρησής τους, να παραπληροφορούν ακόμα και τους δικαστές, οι οποίοι άθελά τους βοηθούσαν το σύστημα, χωρίς να το γνωρίζουν.

Δεν μπορεί όμως θα γυρίσει ο τροχός και θα πληρώσουν για όλα.

Και πρώτα θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και ύστερα στη Δικαιοσύνη.

Ρoή Ειδήσεων