Τσακαλώτος:Κανένας στόχος δεν επετεύχθη-ούτε σε έσοδα ούτε πουθενά

Τσακαλώτος:Κανένας στόχος δεν επετεύχθη-ούτε σε έσοδα ούτε πουθενά

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχετικά με τον Απολογισμό του Κράτους για το 2011.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε: «Άρχισε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για τον Απολογισμό του Κράτους για το 2011. Η καταστροφική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, την οποία συνεχίζει ακάθεκτη να εφαρμόζει και η σημερινή, είναι εμφανής. Κανένας στόχος δεν επετεύχθη, ούτε στα έσοδα, ούτε στις δαπάνες, ούτε στο έλλειμμα.

Σήμερα, επίσης, δημοσιεύτηκαν στοιχεία για την ισπανική οικονομία, τα οποία δείχνουν ότι οι στόχοι για το έλλειμμα δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Γι’ αυτό, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρότεινε στον Πρόεδρο της επιτροπής, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους ισπανούς συναδέλφους, να στείλει την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τα πρακτικά της συζήτησης της επιτροπής στην ισπανική βουλή, με την προειδοποίηση ότι «εκεί που είστε ήμασταν, και, χωρίς αλλαγής πορείας, εδώ που είμαστε θα είστε»!