ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλουν να βγάλουν… «λάδι» τον Γεωργίου

Θέλουν να βγάλουν… «λάδι» τον Γεωργίου

Αγωνιώδεις αντιδράσεις των εντολέων του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ-Πεπόνης και Μουζακίτης τους χάλασαν τα σχέδια...

Το τελευταίο διάστημα, μετά δηλαδή από την άσκηση δίωξης εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, σύσσωμοι οι εντολείς του έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία «διάσωσης» του. Να δηλώσεις από τον Στουρνάρα, από τον Γ. Παπανδρέου, από τον επικεφαλής της EUROSTAT και όλη την υπόλοιπη παρέα. Και αυτό γιατί ο κ. Γεωργίου έκανε απλά τη «βρώμικη δουλειά», ακολουθώντας τις εντολές που του έδιναν για το «παραφούσκωμα» του ελλείμματος του 2009. Επομένως, δεν μπορούν να τον αφήσουν να πάει προς Κορυδαλλό μεριά, όχι επειδή τον λυπούνται, αλλά επειδή είναι πολύ πιθανό να τους παρασύρει μαζί του (τουλάχιστον τους συμπατριώτες του) ...Στις VIP πτέρυγες, εννοείται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΠΑΡΟΝ», τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο Γεωργίου ακολουθούσε εντολές, και μάλιστα χωρίς καμία αντίρρηση, υπάρχουν και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Μεταξύ αυτών και το e-mail, που είχε στείλει ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ στον Πολ Τόμσεν, με το οποίο τον ενημέρωνε για το πόσο...υπάκουος ήταν.

Το φούσκωμα του ελλείμματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ξεκάθαρη και συνειδητή πολιτική επιλογή του διδύμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, με στόχο να επιρρίψουν ευθύνες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου και να οδηγήσουν τη χώρα αλυσοδέσμια στο κατώφλι του ΔΝΤ.

Μάλιστα, για να διευκολύνουν το έργο των δικών τους εντολέων, γιατί σίγουρα κάποιων άλλων τα σχέδια υλοποιούσαν, όχι μόνο δεν πήραν κανένα μέτρο για να περιορίσουν το ούτως ή άλλως κατασκευασμένο έλλειμμα, αλλά αντίθετα ακύρωσαν και όλα τα μέτρα που είχε εξαγγείλει ο Καραμανλής.

Ωστόσο, η αυτονόητη εκτέλεση του καθήκοντος από την πλευρά των δύο οικονομικών εισαγγελέων, τους έπιασε απροετοίμαστους και τώρα που τα σχέδια τους αποκαλύπτονται, τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Βέβαια, με τις αγωνιώδεις παρεμβάσεις τους δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνουν ότι, πράγματι, με την αλλοίωση των στοιχείων διέπραξαν έγκλημα κατά του ελληνικού λαού...

Διαβάστε επίσης:

Σφίγγει ο κλοιός για CDS, T3-T10 και ΕΛΣΤΑΤ

Ο Παπανδρέου υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ!

Nέα επίθεση Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη για ΕΛΣΤΑΤ!

«Να ξεμπερδεύουμε με Πεπόνη και Μουζακίτη»!