Εβδομάδα διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ

Newsbomb

Ξεκινούν τις επόμενες μέρες στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες...

Ξεκινούν τις επόμενες μέρες στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, αναμένεται, εκτός απροόπτου, να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο, για να συνεδριάσει την επόμενη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, οπότε και θα κηρύξει την έναρξη των διαδικασιών διαλόγου ενόψει της Συνδιάσκεψης.

Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου δεν αποκλείεται να εκλεγούν τρία μέλη του οργάνου, τα οποία θα αντικαταστήσουν ισάριθμα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που εισήλθαν στην κυβέρνηση ως υφυπουργοί, αν και δεν υπάρχει θέμα ασυμβιβάστου.

Αν, πάντως, γίνει εκλογή, τα μέλη που θα αντικατασταθούν είναι οι Γιάννης Κουτσούκος (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), Μανώλης Όθωνας (υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη) και Δημήτρης Κουσελάς (υφυπουργός Οικονομικών).

Η Συνδιάσκεψη, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα διεξαχθεί προς το τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές φθινοπώρου, χωρίς να αποκλείεται να συμπέσει με την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος στις 3 Σεπτέμβρη.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved