ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ για συγκέντρωση

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ για συγκέντρωση

Το κόμμα της Χρυσής Αυγής έστειλε εξώδικο στο ΕΣΡ, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καθώς σύμφωνα με το κόμμα τα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν επιδεικτικά την συγκέντρωση που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προς τιμήν των πεσόντων αξιωματικών στα Ίμια.

Σύμφωνα με το εξώδικο της Χρυσής Αυγής "την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου. Όλοι είδαν την επίσκεψη Καμένου και πέντε παρατρεχάμενων στη Λάρισα, κανείς όμως δεν είδε την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε 50.000 κόσμο στο κέντρο των Αθηνών".

«Η στόχευση των ΜΜΕ και κατ' επέκταση του ΕΣΡ, που ελέγχει την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων, είναι αποκλειστικά το κόμμα μας και κανένας άλλος σχηματισμός. Με εξαίρεση το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1, που έπαιξε ρεπορτάζ ενός ολόκληρου λεπτού», και την ΕΡΤ, που όμως δεν τήρησε τα προσχήματα. Γιατί; Διότι, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός, υποστήριξε ότι οι συμμετέχοντες δεν ήταν πάνω από 2.000 άτομα.

Ο ισχυρισμός αυτός δεν στέκει, πράγμα που αποδεικνύεται αν κάποιος παρακολουθήσει αποσπασματικά οποιοδήποτε βίντεο από τα πολλά που ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο"