ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης:Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος θα ήταν στο Βελβεντό

Καρατζαφέρης:Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος θα ήταν στο Βελβεντό

Σκληρή γλώσσα κατά των ληστών του Βελβεντού και του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου χρησιμοποίησε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε πως «εάν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους».

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε βλακείες τα όσα ακούγονται ότι το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. «Όχι! Το παιδί έτσι ήταν. Έτσι ήταν και τα άλλα παιδιά, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε... Μην τρελαινόμαστε...

Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε πια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φέρεται επίσης να αποκάλυψε πως «η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης».