ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοθεία και «πράσινα πουλμανάκια»

Νοθεία και «πράσινα πουλμανάκια»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την «ειδική αποστολή» έχει αναλάβει ομάδα νεολαίων παρακινούμενη από την Ιπποκράτους.

Χθες βράδυ - λίγη ώρα πριν τη λήξη προθεσμίας υποψηφιοτήτων - πολλές ομάδες νεολαίων, κινήθηκαν ταυτόχρονα και οργανωμένα προς όλες τις νομαρχιακές επιτροπές του Λεκανοπεδίου.

Υπέβαλλαν σωρηδόν υποψηφιότητες για να βγουν σύνεδροι, σε οργανώσεις και περιοχές με τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση και κανείς από τα τοπικά στελέχη δεν τους γνωρίζει.

Ας σημειωθεί ότι τις αιτήσεις τις είχαν ήδη έτοιμες και συμπληρωμένες στα χέρια τους και σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία κάθε Νομαρχιακής (λίγη ώρα πριν κλείσουν τα γραφεία!).

Είναι προφανές ότι η πλειάδα αυτή των εμβόλιμων υποψηφίων νεολαίων της τελευταίας στιγμής, είναι κατευθυνόμενη και εξυπηρετεί προφανείς σκοπούς ανατροπής ή αλλοίωσης των υφιστάμενων πραγματικών συσχετισμών στις οργανώσεις του Λεκανοπεδίου.

Το χειρότερο όμως είναι αυτό που θα ακολουθήσει…

Πουλμανάκια με τους εν λόγω νεολαίους, μπορούν να μεταφέρονται την Κυριακή (ημέρα εκλογών) από οργάνωση σε οργάνωση σε όλο το Λεκανοπέδιο, να διπλοψηφίζουν, να τριπλοψηφίζουν κ.ο.κ. Ψηφίζοντας, εννοείται, τις παραπάνω εμβόλιμες υποψηφιότητές τους.

Δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει online σύστημα στη διαδικασία.

Το ερώτημα είναι: Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την οργανωμένη αθλιότητα;

Ακούγεται το όνομα του κ. Πρωτόπαπα (που το μεταφέρουμε με επιφύλαξη), προφανώς σε συνεργασία με κάποιους από τους οπλαρχηγούς του χώρου της νεολαίας (Κ.Π. ; – Α.Θ. ;).

Μήπως πρέπει να πάρουν θέση οι εν λόγω κύριοι;

Μήπως πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί και να παρέμβει;

Διότι το να διαφθείρεις και τη νεολαία με τέτοιες άθλιες και ανήθικες πρακτικές είναι κάτι παραπάνω από έγκλημα!