ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο "ανέγγιχτος" Θόδωρος Ασημακόπουλος και στην λίστα Λαγκάρντ!

Ο "ανέγγιχτος" Θόδωρος Ασημακόπουλος και στην λίστα Λαγκάρντ!

Το "αγαπημένο παιδί" του Γιώργου Παπανδρέου, μέλος του επίμαχου ΔΣ της Proton, εμπλέκεται και με εταιρεία - φάντασμα της περιβόητης λίστας!

Ο κύριος Θόδωρος Ασημακόπουλος, εκτός από συνεργάτης του "διεγραμμένου", εξαδέλφου Ροσσώνη, φαίνεται πως εμπλέκεται και με άλλη μία εταιρεία - μυστήριο της περιβόητης λίστας. Μία εταιρεία που σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb φέρει άρωμα... Siemens!

Πρόκειται για την εταιρεία της λίστας με την επωνυμία SanancorTrading ΛΤΔ που εδρεύει (σύμφωνα με την καρτέλα) στην Λευκωσία. Το όνομα του Θεόδωρου Ασημακόπουλου, εάν δεν πρόκειται για άλλη μία τρανταχτή συνωνυμία, είναι συνδεδεμένο με την εν λόγω εταιρεία, χωρίς να υπάρχει κάποια σύνδεση με τον κύριο Ροσσώνη.

Προφανώς λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τελείως ξεχωριστή περίπτωση, που όμως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Αυτό το λέμε διότι με την ίδια εταιρεία εμπλέκεται γνωστός διαφημιστής, που διατηρούσε σχέσεις με τον καταζητούμενο Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens! Ο συγκεκριμένος διαφημιστής μάλιστα είχε κατονομαστεί από τον Θεόδωρο Τσουκάτο, ως ο άνθρωπος που του έκανε την πρώτη επαφή με τον ισχυρό άνδρα της Γερμανικής εταιρείας, το 1998. Με τις γνωστές συνέπειες.

Το στοιχείο όμως που έχει στα χέρια του το Newsbomb, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ο γνωστός διαφημιστής, είχε ιδρύσει εταιρεία δημοσίων σχέσεων το 1997 (λίγο πριν δηλαδή προξενέψει τον Χριστοφοράκο στον Τσουκάτο), στην οποία Διευθύνων Συμβουλος ήταν ο ίδιος και μέλος ΔΣ ο ...Θόδωρος Ασημακόπουλος!

Δεν μπορεί λοιπόν να μιλούμε για συμπτώσεις.

Έτσι, μετά την Proton και τον κύριο Ροσσώνη με τα εξοπλιστικά, ο "ανέγγιχτος" κύριος Θόδωρος Ασημακόπουλος εμφανίζεται πάλι στο προσκήνιο, εντείνοντας τις φήμες που τον θέλουν να παραμένει -ακόμα- στο απυρόβλητο λόγω της συμπάθειας που τρέφει για το πρόσωπο του ο τ. πρωθυπουργός.

Αναμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει και η εξεταστική, μετά από αυτή την αποκάλυψη.