ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Αφετηρία αλλαγής το συνέδριο

Φ. Γεννηματά: Αφετηρία αλλαγής το συνέδριο

Την αισιοδοξία της για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «αφετηρία αλλαγής».

«Η μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ είναι η αρχή της επιστροφής στο Κίνημα όσων αναζήτησαν αλλού, αλλά δεν βρήκαν, απαντήσεις», εκτίμησε η Φώφη Γεννηματά.

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι πολιτικές δυνάμεις που κρύφτηκαν πίσω από το μνημόνιο και τις θεωρίες συνωμοσίας κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είχαν και δεν έχουν εναλλακτική πρόταση», υποστήριξε η εκπρόσωπος του Κινήματος.

«Τα 18 δισ. ισοδύναμα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν ποτέ», ανέφερε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ενώ η ακύρωση των μνημονίων και η επιστροφή των μισθών στα προηγούμενα επίπεδα μέσα σε ένα 24ωρο, που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαταλείπεται ως μη ρεαλιστική πολιτική από τα ίδια τα στελέχη του, για να τονίσει πως η πόλωση και οι ανέξοδες υποσχέσεις δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.

«Το ΠΑΣΟΚ, αντίθετα, επεξεργάζεται ένα σχέδιο ανασυγκρότησης για τη χώρα, ένα αντιμνημόνιο με περιεχόμενο», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά υποστηρίζοντας πως το Συνέδριο μπορεί να γίνει αφετηρία αλλαγής.