ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανιάτης: Ο κόσμος άρχισε να ξανακούει το ΠΑΣΟΚ

Μανιάτης: Ο κόσμος άρχισε να ξανακούει το ΠΑΣΟΚ

Για «εξαιρετικά θετική αντίδραση της κοινωνίας» έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης αναφορικά με τη συμμετοχή 112.000 στην ψηφοφορία για την εκλογή των συνέδρων.

Ο κ. Μανιάτης μιλώντας στο Βήμα fm τόνισε πως «το πρώτο που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας είναι ότι η κοινωνία νοιάζεται για τα δημόσια πράγματα του τόπου. Δεύτερον, νοιάζονται ακόμη περισσότερο για ένα κόμμα που έχει γράψει μια πολύ θετική ιστορία, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ασφαλώς αγωνιούν για να ακούσουν αυτά που πραγματικά θέλουν. Νομίζω ότι εμείς θα πρέπει πραγματικά να κρατηθούμε από το πολύ θετικό μήνυμα της ίδιας της κοινωνίας που λέει ότι, ουσιαστικά θέλουμε να ξανανοίξουμε τα αυτιά μας για να ακούσουμε τί λέτε, μήπως αυτά που λέτε πραγματικά ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει η σημερινή συγκυρία. Άρα, έχουμε καταφέρει το πρώτο βήμα. Ο κόσμος άρχισε να μας ξανακούει».

Σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ, ενόψει Συνεδρίου, έχει δυο μεγάλες προκλήσεις και εξήγησε: «Να διαμορφώσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θα είναι θεσμοθετημένο, θεσμοποιημένο, αποπροσωποποιημένο, αποκεντρωμένο και να λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες. Με άλλα λόγια, να είναι ένα κανονικό, φυσιολογικό ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.