ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Α.:Μεγάλη νίκη η τροπολογία για τους αλλοδαπούς σε Στρ.Σχολές

Χ.Α.:Μεγάλη νίκη η τροπολογία για τους αλλοδαπούς σε Στρ.Σχολές

«Άκρως αποτελεσματικός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Λαϊκού Συνδέσμου: 21/2 επανέφερε το θέμα με σχετική ερώτηση η Χρυσή Αυγή - 22/2 κατετέθη η τροπολογία της ΝΔ! Την υπόθεση έφερε στη βουλή ο Συναγωνιστής βουλευτής και Αντισυνταγματάρχης (ε.α.) των Ειδικών Δυνάμεων Πολύβιος Ζησιμόπουλος», αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή.

«Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά για το μείζον ζήτημα του γένους ως προϋπόθεση για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα με ερώτηση του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου από τις 18 Ιουλίου και με νέα ερώτηση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος, αλλά έχουν απλώς την ελληνική ιθαγένεια. Το εν λόγω ζήτημα είχε επισημάνει με εκτενές άρθρο και η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 13 Φεβρουαρίου.

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να αναδείξουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής και ακόμα μία υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ακολουθεί πια ολοφάνερα την πολιτική μας ατζέντα στην μάταια προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψηφοφόρων προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο».