ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χνάρια του Τζήμερου ο Άδωνις!

Στα χνάρια του Τζήμερου ο Άδωνις!

Ξαναχτύπησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και σχολίασε με υπονοούμενα τον τραγικό θάνατο των φοιτητών στην Λάρισα από μαγκάλι.

Απαντώντας στα σχόλια πολιτών που κατηγορούσαν ευθέως την κυβέρνηση για την πολιτική της γύρω από το πετρέλαιο θέρμανσης λίγο έως πολύ άφησε να εννοηθεί πως έφταιγε το γεγονός ότι οι φοιτητές για να ζεσταθούν έβαλαν το μαγκάλι μέσα στο σπίτι!

AD

Με επιχειρήματα που δεν ανταλλάσσουν ούτε μαθητές Δημοτικού, ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. επεχείρησε να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική που αναπαράγει κοινωνική ένταση και οικονομικά αδιέξοδα.

Δείχνοντας να έχει ανάλογες «αντιλήψεις» με αυτές που επέδειξε λίγες ώρες πριν ο κ. Θάνος Τζήμερος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι δεν φταίει η πολιτική της κυβέρνησής του αλλά οι επιλογές των αδικοχαμένων φοιτητών!

Σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τουλάχιστον 20-25 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στην χώρα μας στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Προφανώς για τον κ. Γεωργιάδη όλοι οι άλλοι φταίνε για τα τραγικά αυτά περιστατικά κι όχι η ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία έχει καταδικάσει το λαό σε συνθήκες πρωτοφανούς εξαθλίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λάρισα για τους αδικοχαμένους φοιτητές