ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα παραίτησης Δένδια θέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Θέμα παραίτησης Δένδια θέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος και Σταυρούλα Ξουλίδου για τα γεγονότα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

«Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις αθλιότητες και τους κάθε είδους τραμπουκισμούς των πολιτικών που θεωρούν ότι επειδή αυτοί είναι υποτελείς και υπόδουλοι, έτσι είναι και ο ελληνικός λαός» σημειώνουν οι δύο βουλευτές και προσθέτουν πως διμοιρίες των ΜΑΤ απέκλεισαν πολιορκώντας την πόλη της Ιερισσού στη Χαλκιδική, ρίχνοντας καπνογόνα και δακρυγόνα εναντίον μαθητών μέσα σε σχολείο, οι οποίοι συμπαραστέκονταν σε συλληφθείσα συμμαθήτρια τους, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο αναπληρωτής Λυκειάρχης κ. Πασχαλίδης».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέτουν μάλιστα θέμα παραίτησης του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, ενώ βάλουν και κατά του υπουργού Παιδείας: «Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως δεν ντρέπεται και δεν υποβάλλει την παραίτησή του. Ο υπουργός Παιδείας προφανώς συμφωνώντας, ούτε παρεμβαίνει, ούτε και παραιτείται. Και αυτό γιατί ξέρουν ότι δεν αφορά τα δικά τους παιδιά».

«Αυτό το αίσχος τους, τους το αφιερώνουμε γιατί τους αξίζει» καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης:

Μεταλλεία Ιερισσός: Ένταση και δακρυγόνα - Οι κάτοικοι στους δρόμους

«Περιορισμένη η χρήση χημικών στην Ιερισσό» δηλώνει ο Καλαφάτης

Παρεμβάσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια στην Ιερισσό

ΚΚΕ: Όργιο αυταρχισμού από την κυβέρνηση στην Ιερισσό