ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Δωρεάν σίτιση στους Κύπριους φοιτητές

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Δωρεάν σίτιση στους Κύπριους φοιτητές

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για μια ακόμη φορά οι νεολαίοι της ΝΔ, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κυπριακό λαός ξεκινά σειρά δράσεων.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στέκεται στο πλευρό των Κυπρίων φοιτητών καταθέτοντας αίτημα σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας για δωρεάν σίτιση.

«Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο, είναι αναγκαίο να σταθούμε δίπλα στους Κύπριους συμφοιτητές μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Για το σκοπό αυτό, σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας, οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα καταθέσουν αίτημα προκειμένου οι Κύπριοι φοιτητές και σπουδαστές να σιτίζονται δωρεάν στις Φοιτητικές Λέσχες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη λειτουργία των τραπεζών.

Ζητάμε από το Υπουργείο Παιδείας να επιδείξει την ανάλογη ευαισθησία και σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην κίνηση αυτή, προκειμένου να αποδείξουμε και στην πράξη πως ο ελληνισμός παραμένει ενωμένος στα δύσκολα».