ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αρνήθηκαν να συλλάβουν για ψευδομάρτυρα τον Μπίκα!»

«Αρνήθηκαν να συλλάβουν για ψευδομάρτυρα τον Μπίκα!»

«Σε ένα όργιο ψευδολογίας και προκλήσεων προέβη σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή της βουλής ο τέως διοικητής της ΕΥΠ Μπίκας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

«Παρ' όλο που τα email του Διώτη «τον έκαιγαν» και ανέφεραν ξεκάθαρα ότι ενημέρωνε τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ, αυτός τα αρνήθηκε όλα με προκλητικό τρόπο.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης που μετέχει στην επιτροπή ζήτησε προφορικώς και γραπτώς την άμεση αποστολή των σχετικών πρακτικών στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ώστε να κινηθεί άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία για ψευδορκία και ο Μπίκας να συλληφθεί. Το προεδρείο της επιτροπής αρνήθηκε με το πρόσχημα ότι πρόκειται για... πρέσβη μας στο Λονδίνο και πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί θέμα!

Η όλη διαδικασία έχει εκφυλιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε παρέλαση ψευδομαρτύρων, που καλύπτονται απόλυτα, αντί να διωχθούν ποινικά και να γίνει αυτό που προβλέπει ο Νόμος (άρθρο 224, παράγραφος 2 του Ποινικού Κώδικα στην προκείμενη περίπτωση). Η Χρυσή Αυγή θα πιέσει με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους κατέστρεψαν τη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Διώτης:Ναι έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!