ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισοδιακή η επίσκεψη του βουλευτή της ΧΑ Χρήστου Λαγού στη Ζάκυνθο

Επεισοδιακή η επίσκεψη του βουλευτή της ΧΑ Χρήστου Λαγού στη Ζάκυνθο

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού στη Ζάκυνθο...


Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ζάκυνθο, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή του κόμματος Ιωάννη Λαγού στο νησί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λαγός βρίσκεται στην Ζάκυνθο για να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης (διανομή τροφίμων) αλλά και να μιλήσει το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την αστυνομία που ήταν από νωρίς στην περιοχή και είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους, να αποτρέπει τα χειρότερα.

Ο βουλευτής ζήτησε να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος, ενώ είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας: «Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».