ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χτύπημα Ντόρας σε Σαμαρά

Χτύπημα Ντόρας σε Σαμαρά

Την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να καταθέσει ερώτηση για τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ και τη νέα σύμβαση αξίας 108 εκατομμυρίων ευρώ με την Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη, προσπαθεί να ερμηνεύσει εδώ και λίγη ώρα το Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε από την κίνηση αυτή της κ.Μπακογιάννη που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και ανοίγει ντουλάπες με «σκελετούς».

Η κ.Μπακογιάννη στην ερώτησή της θέτει σαφέστατα ζήτημα για τη νέα σύμβαση με την Intralot.

Θεωρεί ότι δεσμεύει τον ΟΠΑΠ και τον στρατηγικό επενδυτή που θα τον αγοράσει για τα επόμενα χρόνια και εξαπολύει βολές εναντίον των διοικήσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε και του ΤΑΙΠΕΔ.

Η πρώην υπουργός αφήνει σαφέστατες αιχμές για το γεγονός ότι η προμήθεια προηγήθηκε της διαδικασίας αποκρατικοποίησης ενώ έπρεπε να συμβεί το αντίθετο.

Η κ.Μπακογιάννη στοχεύει σαφέστατα τον κ.Σαμαρά, ο οποίος πλέον δεν πρέπει να αισθάνεται και ιδιαίτερα άνετα αφού τη δυσφορία του για τις εξελίξεις στον ΟΠΑΠ έχει εκφράσει και ο Κώστας Καραμανλής. Με παρέμβαση μάλιστα δική του, σύμφωνα με πληροφορίες, απετράπη η κατάθεση ερώτησης στη Βουλή από βουλευτές της Ν.Δ, που είναι τακτικοί του συνομιλητές.

Τελικά η κ.Μπακογιάννη πρόλαβε και κατέθεσε αυτή την ερώτηση, δίνει ένα ηχηρό παρών και ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη το Μαξίμου.