ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στο Γ΄ Σώμα Στρατού

Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στο Γ΄ Σώμα Στρατού

Τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην αποτροπή της χρεοκοπίας της χώρας, επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σήμερα στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «τώρα η χώρα βαδίζει προς τα εμπρός στο δρόμο της ανασυγκρότησης που είναι μεν ανηφορικός αλλά αποτελεί μονόδρομο προς το μέλλον». Επανέλαβε δε ότι «η Πολιτεία έχει απόλυτη συνείδηση της προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και θα αρχίσει να αποδίδει τα οφειλόμενα από τα πρώτα στάδια της ανάκαμψης».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε και το Νατοϊκό Στρατηγείο (NRDC-GR) όπου συνομίλησε με τους εκπροσώπους -ανωτάτους Αξιωματικούς των χωρών που συμμετέχουν- και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Στρατηγείου. Τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και τους υποδέχθηκε ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού /NRDC-GR, αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής.