ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διαμαντοπούλου της «ηθικής» και της «αυτοταπείνωσης»

Η Διαμαντοπούλου της «ηθικής» και της «αυτοταπείνωσης»

Στη μετά-ΠΑΣΟΚ εποχή κάποιοι θέλουν να ρίξουν τον κυβερνητισμό τους στο πυρ το εξώτερο, αλλά η φιλοδοξία δεν τους το επιτρέπει!

Η Άννα Διαμαντοπούλου που ως Υπουργός Παιδείας είχε ύφος χιλίων καρδιναλίων, που κουνούσε το δάχτυλο με αλαζονεία σε μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές, που έδινε μαθήματα ήθους και συνέπειας.

Σήμερα ζητάει την αυτοταπείνωση.

Εμείς στο "Newsbomb.gr" της ευχόμαστε να την πετύχει και να καθαγιαστεί.

Όμως η Διαμαντοπούλου, όπως και πολλοί άλλοι του «σιναφιού» της αυτό που άργησαν να καταλάβουν είναι ότι η εξουσία δεν διαρκεί για πάντα. Ότι οι καρέκλες έρχονται και παρέρχονται. Ότι η ζωή φέρνει τα πάνω κάτω, και κάποιος που εξουσιάζει να βρεθεί ξαφνικά στο περιθώριο της κοινωνικής απαξίωσης.

Αυτό συμβαίνει σήμερα με την Άννα Διαμαντοπούλου. Όμως, αυτό δεν την απαλλάσει από την υποχρέωσή της να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που θα συνεχίσουν να την κυνηγάνε, είτε φύγει είτε μείνει στο ΠΑΣΟΚ, είτε κάνει δικό της κόμμα, είτε προσχωρήσει στην ΔΗΜΑΡ.

Η κ. Διαμαντοπούλου έχει κάτι να πει για τις προσλήψεις που φέρεται να έχει κάνει στο Γενική Γραμματεία Νεολαίας;

Ισχύει ότι όπου μπορούσε, φρόντισε να διορίσει τα δικά της στελέχη, τους φίλους και κολλητούς της; Και μάλιστα ότι το έκανε με απροκάλυπτο τρόπο;

Θα μας πει η πρώην Υπουργός Παιδείας για κάποια «πακέτα» που φέρεται να είχε εγκρίνει μέσω κρατικών κονδυλίων σε φίλους της επικοινωνιολόγους, που είχαν αναλάβει να της φτιάξουν το προφίλ της;

Αυτά για την ώρα! Κύρια Διαμαντοπούλου, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

Διαβάστε επίσης:

Η Άννα Διαμαντοπούλου «ράβει», ο Ευ. Βενιζέλος «κόβει»...

H Διαμαντοπούλου βαυκαλίζεται νέα Ένωση Κέντρου υπό την ηγεσία της

Διαμαντοπούλου: Να φύγει η Τρόικα!