ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλούν τη μοίρα τους στο ΠΑΣΟΚ

Προκαλούν τη μοίρα τους στο ΠΑΣΟΚ

Να θυμηθούν τι εστί "δημοκρατική παράταξη" κάλεσε τους πολίτες ο Βενιζέλος

Το παρόν στις κάλπες για την ανάδειξη νέων προέδρων στις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ έδωσε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προτίμησε να πεταχτεί μέχρι τη Θεσσαλονίκη και να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας.

Όλα καλά μέχρι εκεί, μέχρι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβανόμενος πως οι ψηφοφόροι του φυλλορροούν προς τη ΔΗΜΑΡ έκανε μία δήλωση που θα μείνει στην ιστορία. Όχι για το περιεχόμενο της, αλλά για όσα μπορεί να προκαλέσει.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος πως "θα πρέπει να θυμηθούν όλοι οι Έλληνες και να μάθουν οι νεότεροι που δεν ξέρουν τι ισχύει στον τόπο αυτό και τι σημαίνει μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη". Δηλαδή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέτρεψε όλους να θυμηθούν τι έχει προσφέρει το κόμμα του στον τόπο.

Είναι σίγουροι δηλαδή στην Ιπποκράτους πως θέλουν να θέσουν το διακύβευμα αυτό, υπόψη του ελληνικού λαού; Γιατί αν θυμηθεί ο κόσμος τι έπαθε από τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" τότε το 5% που λαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις, θα φαντάζει άπιαστο όνειρο.