ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Γεωργιάδη - Μανώλη στο twitter

Κόντρα Γεωργιάδη - Μανώλη στο twitter

Νέο χώρο πολιτικών αντιπαραθέσεων φαίνεται πως έχουν βρει οι πολιτικοί

Πριν λίγα χρόνια, οι πολιτικοί αναλυτές μιλούσαν για τη μόδα των social media που αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην Ελλάδα, απ' ότι φαίνεται όμως, όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εκεί το χάσαμε το μέτρο.

Δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, πως ολοένα και περισσότεροι κοινοβουλευτικοί ή παροικούντες το κεντρικό πολιτικό σκηνικό, διασταυρώνουν μέρα και νύχτα τα ξίφη τους στο twitter για θέματα της επικαιρότητας.

Οι κόντρες δεν περιορίζονται στη θεματολογία, ωστόσο χθες οι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Μανώλης περιορίστηκαν στα ζητήματα της ΕΡΤ.

Ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως "λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ αναβάλλονται οι πρωινές εκπομπές. Να δούμε πότε θα μας αφήσουν να μιλήσουμε...". Η αποστροφή αυτή ήταν αρκετή για το Γιάννη Μανώλη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και του απάντησε: "Ε, όχι και δε σας αφήνουν να μιλήσετε. Γλώσσα δεν βάζετε μέσα χρόνια τώρα. Μην ανησυχείς, δε θα λείψεις σε κανέναν", ανέφερε σε δικό του tweet ρίχνοντας νερό στο μύλο της κόντρας με το γαλάζιο βουλευτή.