ΠΟΛΙΤΙΚΗ

X.A.: Το ΚΚΕ να προσλάβει ξανά τους απολυμένους από 902 και Ριζοσπάστη

X.A.: Το ΚΚΕ να προσλάβει ξανά τους απολυμένους από 902 και Ριζοσπάστη

Τη στήριξη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που «εργάζονται πραγματικά για το μεροκάματο» εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στο ΚΚΕ με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και συνεπώς την κατάργηση της απόφασης για το κλείσμο της ΕΡΤ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής:

«Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων της ΕΡΤ - αυτών που εργάζονται πραγματικά για το μεροκάματο - και ταυτόχρονα καταδικάζει τα χρυσοπληρωμένα κομματόσκυλα που δεν έχουν πατήσει ούτε μία φορά το πόδι τους στο ραδιομέγαρο.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει επίσης τους εργαζομένους στις κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ που απολύθηκαν και αντιμετώπισαν μία άθλια εργοδοσία, χειρότερη ακόμα και από το μνημονιακό καθεστώς του Σαμαρά. Να πάψει επιτέλους το πολιτικό θέατρο από την αριστερά, που εισπράττει αφειδώς τις κρατικές χορηγίες και δεν έχει προσφέρει ούτε μισό ευρώ στον ελληνικό λαό που πένεται.

ΥΓ. Αν το ΚΚΕ είναι τόσο ευαίσθητο για τους εργαζομένους που έχασαν τις δουλειές τους, ας προσλάβει ξανά τους απολυμένους του 902 και του Ριζοσπάστη».