ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μόνιμος "μπελάς" του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μόνιμος "μπελάς" του ΣΥΡΙΖΑ

Έχει αρκετές φορές ανάψει φωτιές στο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί.

Ο λόγος για τον Καστοριανό βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος μπορεί να μετρά μόλις ένα χρόνο στο κοινοβούλιο, ωστόσο έχει φροντίσει πλέον να κάνει αισθητή την παρουσία του με την εν γένει συμπεριφορά του.

Η πρώτη φορά που απασχόλησε πάντως τα Μέσα, ήταν σε ένα διαπληκτισμό με το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος τον ρώτησε γιατί αποχώρησε από τη Βουλή σε μία περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θέσει ο ίδιος θέμα, για να εισπράξει από το νεαρό βουλευτή αρκετά "γαλλικά". Αντιδράσεις πάντως, είχε συγκεντρώσει και η κίνηση του να χαρακτηρίσει περιπτώσεις όπως η βίλα Αμαλίας ως δομές αλληλεγγύης και κέντρα πολιτισμού, την εποχή που η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ για να λήξουν τη μακροχρόνια κατάληψη των χώρων.

Αυτή τη φορά πάντως, η δράση του επεκτάθηκε και στα social media, με το σχόλιο του για την προχθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί δυσαρέσκειες. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό: "έχεις τουλάχιστον 20.000 και δεν τους βάζεις να κάθονται ανά ένα μέτρο και να κρατούν τέσσερις σημαίες. Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις", συντηρώντας ένα θέμα που μάλλον στην Κουμουνδούρου θέλουν να ξεχαστεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Ως προσωπικότητα πάντως, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος δεν κρύβεται, με χαρακτηριστικότερη όλων, την αποκάλυψη του πως πριν το 2013 δεν είχε ποτέ ψηφίσει μιας και απείχε συνειδητά από τις εθνικές εκλογές.