ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Σύγχρονος Μεγαλέξανδρος ή ακόμη ένας υποτακτικός των Γερμανών;

Άδωνις: Σύγχρονος Μεγαλέξανδρος ή ακόμη ένας υποτακτικός των Γερμανών;

Πολλά θα μπορούσε να πει και να γράψει κανείς για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, δεδομένου του εκρηκτικού χαρακτήρα και των πολιτικών υπερβάσεων που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανείς όμως δεν μπορεί με τίποτα να αμφισβητήσει την αγάπη και την προσήλωσή του στην πατρίδα και το Έθνος.

Μέσα από υπερβολές, μέσα από έντονες αντιπαραθέσεις, από εκρηκτικούς τηλεοπτικούς διαλόγους, από φορτισμένους μονολόγους στη Βουλή, οι περισσότεροι θα τον χαρακτήριζαν από υπερβολικό έως και γραφικό!

Το γεγονός όμως είναι ένα:

Κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και αφού είχε επιχειρήσει μια εντυπωσιακή και ριψοκίνδυνη έξοδο από το κόμμα με το οποίο είχε ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου και παράλληλα να μην κάνει ούτε βήμα πίσω στα πατριωτικά ιδεώδη και πιστεύω του!

Ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά σε δύσκολες στιγμές της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, όπως στην περίπτωση της ΕΡΤ, και για αυτό ο πρωθυπουργός τον αντάμειψε χρίζοντάς τον Υπουργό Υγείας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο τόσο για τη χώρα όσο και για την εθνική υγεία.

Για αυτό λοιπόν ο ελληνικός λαός και ιδίως οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, είναι πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δε θα κάνει βήμα πίσω σε ότι έχει να κάνει με θέματα διασφάλισης εθνικών συμφερόντων στον πλέον ευαίσθητο τομέα της υγείας και δε θα υποκύψει σε πιέσεις και παράλογες απαιτήσεις εξωγενών παραγόντων, που επιδιώκουν την άλωση του εθνικού συστήματος υγείας, με άφθονη παροχή αμφιβόλου ποιότητας γενόσημων φαρμάκων, με άλλοθι και μόνο την εξοικονόμηση πόρων στην υγεία... Θυσιάζοντας παράλληλα ανθρώπινες ζωές στο βωμό της οικονομικής κρίσης!

Ως εκ τούτου, ο χρόνος θα δείξει και ο νέος υπουργός με τις πράξεις του θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες που κάνουν λόγο για λουκέτο σε νοσοκομεία, για περεταίρω εξαθλίωση των υποδομών υγείας, για μειώσεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, για περισσότερες πιέσεις στις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των Ελλήνων και τις θέσεις εργασίας που παρέχονται σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Αρκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από τα όσα μας "δίδασκε" μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών του τόσα χρόνια, παίρνοντας παράδειγμα από τους μεγάλους Έλληνες της αρχαιότητας... Ως ένας νέος Μεγαλέξανδρος!