ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωαννίδης:Τα ορατά αποτελέσματα φέρνουν σε αμηχανία την Αριστερά

Ιωαννίδης:Τα ορατά αποτελέσματα φέρνουν σε αμηχανία την Αριστερά

«Εδώ και έναν χρόνο γίνεται μία συστηματική και μεγάλη προσπάθεια με ορατά ήδη αποτελέσματα που φέρνει σε αμηχανία την Αριστερά» ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, στην ομιλία του στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σημείωσε ότι «όταν υπηρετούμε με συνέπεια τις φιλελεύθερες αρχές φέρνουμε αποτελέσματα» και εξαπέλυσε επίθεση στην Αριστερά. «Η Ελλάδα που υπερασπιζόμαστε δεν είναι η Ελλάδα των αγορών, άλλα ένα κράτος με μικρό και ευέλικτο δημόσιο που θα υπηρετεί τους πολίτες. Βιώνουμε μία μεταβατική περίοδο σε όλα τα επίπεδα, τα κόμματα μεταλλάσσονται και νέοι άνθρωποι πρέπει να βγουν στο προσκήνιο» κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.

O πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Φίλιππος Ταυρής ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η παράταξη καλείται να οδηγήσει πάλι την πατρίδα στην ανάπτυξη και στην ευημερία. Ενώ κερδίσαμε σαν παράταξη τη μάχη της ανάπτυξης, χάσαμε δύο φορές τη μάχη των ιδεών. Αυτή τη φορά θα κερδίσουμε και τη μάχη των ιδεών μας που δικαιώθηκαν διεθνώς μαζί με τη μάχη της ευημερίας. Μιλάμε για κοινωνικό και ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, είμαστε ευρωπαϊστές, είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που καλοδεχόμαστε όσους ασπάζονται τις απόψεις μας. Αποτελεί ύβρη η καταδίκη συλλήβδην όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ταυρής.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων