ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους Νεοναζί

Λαζαρίδης: Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους Νεοναζί

Τη «βόμβα» Πολύδωρα και όχι μόνο σχολίασε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα, ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους Νεοναζί. Και δεν το κάνω τυχαία, το κάνει το κόμμα. Τους αποκαλούμε με αυτό που είναι».

Πάντως, αναφερόμενος στις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο ότι κάποιος έβαλε τον βουλευτή της ΝΔ να κάνει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, σημείωσε πως «με την ανοησία δεν μπορείς να τα βάλεις. Είναι ακατανίκητη». «Το νέα Ελλάδα είναι αυτό που με δύο λέξεις λέει αυτό που θέλουμε να κάνουμε», είπε αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν η ΝΔ να αλλάξει όνομα. Και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους».

Σχολίασε όμως και τις δηλώσεις Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως «όλοι έχουμε απόψεις για το παρελθόν. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα».

Πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς λέει στην τρόικα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα μέτρα και τόνισε ότι «είναι άδικη η κριτική ότι έχουμε παραδώσει την κυβέρνηση στον Βενιζέλο». Και πρόσθεσε ότι «εφόσον ο κ. Βενιζέλος συνεργάζεται μαζί μας, έχει παραμερίσει αυτά που έλεγε».