ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η «Νέα Ελλάδα» έγινε συνώνυμο της κοινωνικής ισοπέδωσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η «Νέα Ελλάδα» έγινε συνώνυμο της κοινωνικής ισοπέδωσης

«Όσο οι αποτυχίες του μνημονίου συσσωρεύονται, τόσο σχεδιάζουν νέα μέτρα που θα καλύψουν τις "αστοχίες" των προηγουμένων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για καθολική επίθεση από την τρόικα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά σε ρόλο εμπροσθοφυλακής μονιμοποιεί το χαράτσι, ενώ ετοιμάζεται να αποτελειώσει την υγεία, να συγχωνεύσει σχολεία, να απολύσει εκπαιδευτικούς, να μειώσει κι’ άλλο τον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η "νέα Ελλάδα" του κ. Σαμαρά έγινε συνώνυμο της κοινωνικής ισοπέδωσης, της μετανάστευσης των νέων, της απέραντης φτώχειας και της ταπείνωσης».

«Όσο οι αποτυχίες του μνημονίου συσσωρεύονται, τόσο σχεδιάζουν νέα μέτρα που θα καλύψουν τις "αστοχίες" των προηγουμένων. Όσο αντιλαμβάνονται την κοινωνική τους απομόνωση, τόσο επιδίδονται σε ακροδεξιά διχαστικά κηρύγματα», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

«Δυστυχώς για αυτούς ο λαός τους έχει καταλάβει και σύντομα θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου», καταλήγει η Κουμουνδούρου.