ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύδωρας για Δήμαρχος Αθήνας με στήριξη ΝΔ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύδωρας για Δήμαρχος Αθήνας με στήριξη ΝΔ;

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει λόγω των δηλώσεων Πολύδωρα, ένα ενδιαφέρον σενάριο διακινείται τις τελευταίες ώρες, με συμμετοχή και "εξωθεσμικών"-το διευκρινίζουμε- κύκλων της Νέας Δημοκρατίας.

Το κρεσέντο Πολύδωρα των τελευταίων 24ωρων, ίσως δεν ήταν τυχαίο, όπως εκτιμάται από πολλούς καθώς το συνδυάζουν με το σενάριο της καθόδου του Βύρωνα ως υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο της Αθήνας, με την στήριξη φυσικά της Νέας Δημοκρατίας.

Το σενάριο της υποψηφιότητας Πολύδωρα δίνει και παίρνει τις τελευταίες ώρες, και υπό αυτήν την έννοια το άνοιγμα του Βύρωνα στους οπαδούς και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Το όνομα Πολύδωρα έπεσε ως πιθανή υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας από κάποιους που τον θεωρούν ως τον μόνο ικανό υποψήφιο που θα μπορέσει να αναστρέψει την ψήφο δυσαρέσκειας της δεξιών ψηψοφόρων προς την Χρυσή Αυγή στις δημοτικές εκλογές.

Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι τις περισσότερες φορές στην πολιτική κάποιες δηλώσεις ή παρεμβάσεις μόνο τυχαίες δεν είναι, όσο κι αν δείχνουν ότι έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία.

Ο κ. Πολύδωρας αν και αρνείται όλα αυτά τα σενάρια, είναι ένα εξαιρετικά έξυπνος πολιτικός που μας βάζει σε πολλές σκέψεις για το αν τα όσα λέει είναι τυχαία... Και μάλλον δεν είναι.