ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Καμμένου στον Ψυχάρη για το δημοσίευμα των «Νέων»

Η απάντηση του Καμμένου στον Ψυχάρη για το δημοσίευμα των «Νέων»

Απάντηση στον Σταύρο Ψυχαρη και την εφημερίδα «Τα Νέα» έδωσε ο πρόεδρος τον Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αποσύρει τις αγωγές και τις μηνύσεις.

Η κόντρα μεταξύ των δύο «φούντωσε» ξανά μετά το σημερινό δημοσίευα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο αναφερόταν στο σκάφος του κ. Πάνου Καμμένου.

Το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει πως η διαδρομή του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, είναι περίεργη καθώς όπως αναφέρει έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε πρώτος αποκαλύψει ο νυν υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος υποστήριζε πως «ένα πλέγμα τριών off shore καλύπτει τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του σκάφους με το οποίο όργωνε το Αιγαίο επί σειρά ετών ο κ. Πάνος Καμμένος».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει επανειλημμένως υποστηρίξει πως το σκάφος δεν ανήκει στον ίδιο και έχει εξηγήσει πως «πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία "Ευρωπαϊκής Ενωσης", που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993, δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα».

Μετά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ο κ. Καμμένος απάντησε μέσω twitter προσωπικά κ. Ψυχάρη.

«Σταύρο Ψυχάρη, όπως είπα στην διαμεσολαβητή σου: ούτε αποσύρω τις αγωγές εναντίον σου ούτε στηρίζω με αντάλλαγμα τον γιό σου για Δήμαρχο».