Αντώνης Σαμαράς: Στόχος να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών

Newsroom Newsroom

Αντώνης Σαμαράς: Στόχος να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών

«Δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσεις χωρίς να δώσεις και να κερδίσεις τη μάχη των ιδεών», τόνισε ο Αντώνης Σαμαρά κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. 

«Μεγάλες αποφάσεις δεν μπορείς να πάρεις αν δεν πείσεις ότι έχεις σχέδιο κι αν δεν έχεις ανοικτό μέτωπο με το λαϊκισμό,γιατί για να έχεις το λαό μαζί πρέπει να λες την αλήθεια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Τη σημερινή διαδικασία για την εκλογή του νέου γραμματέα και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, τη χαρακτήρισε βήμα ανανέωσης τς παράταξης και του κόμματος. «Όλη αυτή την περίοδο περάσαμε δοκιμασίες χωρίς απώλειες, τώρα δίνουμε τη μάχη των ιδεών έναντι αντιπάλων που ψαρεύουν σε θάλασσες λαϊκισμού. Η μεγάλη μας παράταξη άντεξε σε μία περίοδο που κατέρρεαν τα πάντα και συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις» είπε ο κ. Σαμαράς.

Σήμερα, ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του «ο κομματικός μηχανισμός είναι ακόμα πιο μάχιμος, με τους αντιπάλους σε δεινή θέση να στερεύουν από επιχειρήματα και να ψαρεύουν σε θάλασσες φανατισμού».

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον οποίο προανήγγειλε ότι θα πάει στην Ευρωβουλή μετά τις επόμενες ευρωεκλογές. Πρόσθεσε δε, ότι αναδεικνύεται μία νέα γενιά στελεχών ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος είναι και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του νέου γραμματέα του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved