Ιωαννίδης: Από σήμερα η ΝΔ έχει ως Γραμματέα ένα νέο άνθρωπο

Newsroom Newsroom

Ιωαννίδης: Από σήμερα η ΝΔ έχει ως Γραμματέα ένα νέο άνθρωπο

Την πεποίθηση ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος εξελέγη στη θέση του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, «θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη μετεξέλιξη της παράταξης σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό» εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, σχετικά με την εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας:

«Από σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει ως Γραμματέα ένα νέο άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, απέδειξε πως η γενιά μας μπορεί να πετύχει και να έχει ουσιαστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της χώρας, όπως την οραματίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ως Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας είμαστε σίγουροι πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, θα συνθέσει γενιές και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη μετεξέλιξη της παράταξης μας σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό. Στην προσπάθεια του αυτή, θα είμαστε αρωγοί θέλοντας να συμβάλουμε στην αναγέννηση του πολιτικού μας φορέα, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυβέρνηση προκειμένου να δικαιώσει τις θυσίες των Ελλήνων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved