ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Τσίπρας: «Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη Γλέζου»

Α. Τσίπρας: «Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη Γλέζου»

Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε συμμορία της καταστροφής, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που η γη χάνεται κάτω από τα πόδια μας όλη αυτή η συμμορία της καταστροφής είναι στο δικό της κόσμο», ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε ότι οι κυβερνώντες είναι «εντεταλμένοι της τρόικας και των δανειστών και όσο τους αφήνουμε στην εξουσία τόσο πιο μοχθηροί θα γίνονται».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι είναι καιρός για δράση και απηύθυνε «αγωνιστικό κάλεσμα προς όλες τις κατευθύνσεις» - τους αριστερούς, τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους διανοούμενους, αλλά και τους νέους.

Απευθυνόμενους συγκεκριμένα στους νέους και τις νέες που «φεύγουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό», τους ζήτησε να συμπορευτούν με το ΣΥΡΙΖΑ και διεμήνυσε ότι «η Ελλάδα δεν ανήκει στους δανειστές» και «δεν θα γίνει αποικία χρέους».

«Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη Γλέζου»

«Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη Γλέζου», ανέφερε νωρίτερα από το βήμα του συνεδρίου ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τη διαφωνία που εξέφρασε το Μανώλης Γλέζος σχετικά με την αυτοδιάλυση των συνιστωσών.

«Δεν θέλω να παριστάνω τον ανήξερο... Με στενοχώρησε η ομιλία του Μανώλη. Στους ανθρώπους που αγαπάς δεν κρατάς κακία μόνο στενοχωριέσαι. Δεν στενοχωρήθηκα για τις απόψεις, αλλά γιατί από αυτό το ιστορικό βήμα επέλεξε να μιλήσει ως εκπρόσωπος μιας συνιστώσας και όχι ως εκπρόσωπος μιας ιστορικής γενιάς», είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Αγκυλώσεις σε ΣΥΡΙΖΑ από τη διαφωνία Τσίπρα- Γλέζου

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η εμπιστοσύνη του λαού προϋπόθεση για νίκη

«Τιμούμε τον Μανώλη, αλλά πρέπει κι ο Μανώλης να τιμά τους άλλους»