ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καπερνάρος: Ο Σόιμπλε είναι εχθρός της πατρίδας μου

Καπερνάρος: Ο Σόιμπλε είναι εχθρός της πατρίδας μου

Αδίστακτο και εχθρό της Ελλάδας χαρακτήρισε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Ο Σόιμπλε είναι εχθρός της πατρίδας μου και εχθρός του λαού μου. Σε διαπροσωπικό επίπεδο, τον θεωρώ εχθρό μου», σημείωσε ο κ. Καπερνάρος μιλώντας στον Realfm.

«Ο κ. Σόιμπλε είναι ένας αδίστακτος. Εκείνο που ενδιαφέρει εμένα είναι η θέση η δική μας. Είναι πολλά αυτά που δικαιούμαστε. Δεν είναι μόνο οι πολεμικές αποζημιώσεις. Είναι και το αναγκαστικό δάνειο που είχε αρχίσει η Γερμανία να πληρώνει και κάποτε σταμάτησε. Όταν δεν διεκδικείς, γιατί να στο δώσει ο άλλος», αναρωτήθηκε ο κ. Σόιμπλε.

«Είναι περίπου 70 εκατ. ευρώ που έχουν επιδικαστεί για τα θύματα του Διστόμου. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά η υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης για να αρχίσει η εκτέλεση αυτής της αμετάκλητης απόφασης», τόνισε ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε:

«Και όμως κανείς μέχρι τώρα, ραγιάς πρωθυπουργός δεν έχει δώσει την εντολή για την εκτέλεση αυτής της απόφασης. Ποιος φταίει; Ο Σόιμπλε, η εμείς;».