ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Ενισχύεται η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας

Παπαμιμίκος: Ενισχύεται η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας

Για «ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας» έκανε λόγο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε οινοποιητική μονάδα στην περιοχή της Νεμέας.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαμιμίκου:

«Όσοι αξιοποιούν τις δυνατότητες της Ελληνικής γης και παράγουν ποιοτικά προϊόντα, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, δείχνουν ένα νέο δρόμο και εμπνέουν τους Έλληνες. Ενισχύουν την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ελκυστικότητα της χώρας μας. Συμβάλλουν στην ανάπτυξη σύγχρονων και θεματικών μορφών Τουρισμού, όπως είναι ο γαστρονομικός και ο οινικός Τουρισμός.

Πέρα όμως απ' όλα αυτά, με τις κατάλληλες ενέργειες, μπορούμε να πετύχουμε να αξιοποιούνται τα ελληνικά προϊόντα από τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, μέσα από τη δημιουργία ενός ιδιότυπου τουριστικού καλαθιού που θα είναι πρέσβης της ελληνικής παραγωγής.

Ένα από αυτά τα τοπικά προϊόντα βεβαίως είναι και το εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί, που είναι ένας πολύ καλός εκπρόσωπος της χώρας μας στο Εξωτερικό».