ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης: Ο Βρούτσης φτιάχνει τον δικό του μύθο

Μανώλης: Ο Βρούτσης φτιάχνει τον δικό του μύθο

Αιχμές κατά του υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση αφήνει σε ανακοίνωσή του ο Συντονιστής Διαγραμματειακού του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Γιάννης Μανώλης με αφορμή τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία.

«Πιστός στο υποτιθέμενο success story, ο υπουργός Εργασίας φτιάχνει τον δικό του μύθο…», αναφέρει.

Ο κ. Μανώλης σημειώνει επιπλέον ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ανεργία που καλπάζει, «Ας βάλει φρένο στην αυτογελειοποίησή της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Μανώλη:

«Πιστός στο υποτιθέμενο success story, ο υπουργός Εργασίας φτιάχνει τον δικό του μύθο, στηριζόμενος στην ΕΡΓΑΝΗ, το εργαλείο που έφτιαξε ο ίδιος για να εκθειάζει το έργο του και το έργο της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Το χειρότερο δεν είναι ότι ζει ο ίδιος τον καλοκαιρινό μύθο που δημιούργησε, αλλά ότι σ’ αυτήν την εικονική πραγματικότητα προσπαθεί να συμπαρασύρει την κοινωνία χρησιμοποιώντας τα αμφισβητούμενα και αβάσιμα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ και συνεπικουρούμενος από τα συστημικά ΜΜΕ.

Τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, όμως, είναι συγκλονιστικά και διαψεύδουν όλα όσα έλεγε μέχρι χθες ο ‘περιχαρής’ υπουργός. Μόνο για τον μήνα Μάιο, η ανεργία αυξήθηκε κατά 0,6% και οι άνεργοι κατά 30.558 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2013.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ανεργία που καλπάζει. Ας βάλει φρένο στην αυτογελειοποίησή της».