ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία Ελληνίδα βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο (photos)!

Μία Ελληνίδα βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο (photos)!

Αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Αν και μόλις 35 ετών, η Τζένιφερ Ψάκι έχει ξεχωρίσει...

Έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους «δυσκολότερους» ανθρώπους στην Ουάσιγκτον, στελεχώνοντας θέσεις ευθύνης και πόστα νευραλγικά, αλλά έχει βγει ζωντανή.

Και όχι απλά ζωντανή...

Ο Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα την έχει κορώνα στο κεφάλι του, ο Κέρι πίνει νερό στο όνομά της και όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της (Σάντερς, Γκιμπς, Εμάνουελ) έχουν να πουν τα καλύτερα και μόνο. Από τον περασμένο Φεβρουάριο είναι εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Όσο για το μέλλον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φήμες την θέλουν να έχει βάλει πλώρη για εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Παρεμπιπτόντως, μέσα σε όλα τα παραπάνω, η 35χρονη Τζένιφερ Ψάκι είναι και... Ελληνίδα και μάλιστα, περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, οι οποίες κρατούν από τη Μεσσηνία.

Όσο για τα κυριότερα προσόντα της 35χρονης Τζένιφερ, όσοι έχουν εργαστεί δίπλα της μιλούν για μια πανέξυπνη γυναίκα, για μια ήρεμη δύναμη, η οποία ουδέποτε χάνει τη ψυχραιμία της και ξεχωρίζει τόσο για τους καλούς της τρόπους όσο και για τη μνημειώδη υπευθυνότητα και αξιοπιστία της.