ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι πλέον «ξέφραγο αμπέλι»

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι πλέον «ξέφραγο αμπέλι»

«Η Ελλάδα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι», αναφέρει σε απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα γεγονότα της Αμυγδαλέζας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας.


Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας υποστηρίζει ότι «κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Δημοκρατία καλείται να αγνοήσει το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε κράτους, αλλά και τις προβλέψεις των κοινοτικών οδηγιών, επιτρέποντας ανέλεγκτη είσοδο στο έδαφός της και ελεύθερη διαβίωση κάθε παράνομου μετανάστη, όπου αυτός επιθυμεί».

«Φτάνει μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στο σημείο να δικαιολογεί κακουργηματικού χαρακτήρα αντιδράσεις απέναντι στο δικαίωμα του ελληνικού κράτους να περιορίζει όποιον έχει εισέλθει παράνομα στο έδαφός του! Τους εξωφρενικούς αυτούς ισχυρισμούς τους παραδίδουμε στη χλεύη της ελληνικής κοινωνίας», προσθέτει ο Υπουργός.

«Είναι ώρα να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο κόμμα τους παραλογισμούς του και να αντιληφθεί ότι δεν δικαιούμαστε να παραιτηθούμε από το δικαίωμα άσκησης κυριαρχίας στη χώρα μας. Καταλήγοντας, στέλνουμε το μήνυμα μέσα και έξω από την πατρίδα μας: Στόχος μας είναι κάθε παράνομος μετανάστης, εφόσον τα αρμόδια όργανα κρίνουν ότι δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας, να κρατείται μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Ελλάδα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι», καταλήγει η δήλωση του κ. Δένδια.