ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος: Αυτογελοιοποιείται ο Γρηγοράκος!

Αντώναρος: Αυτογελοιοποιείται ο Γρηγοράκος!

Σκληρή γλώσσα από τον εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή

Αυστηρό ύφος χρησιμοποιεί ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του κ. Κώστα Καραμανλή, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος ότι δήθεν έγιναν 850 χιλιάδες προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων από το 2004 ως το 2009.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτηρίζει «γελοία ΠΑΣΟΚική παραπληροφόρηση» τον ισχυρισμό περί των προσλήψεων που έγιναν αφήνοντας αιχμή και για πρόσφατο δημοσίευμα των «Νέων» που λέγεται ότι συντάχθηκε με nonpaper που έφυγε από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα δεν έκρυψε και τη δυσφορία του μιλώντας περί αυτογελοιοποίησης του κ. Γρηγοράκου.

Όσον αφορά στο άλλο ψέμα, πως δήθεν περί 85.000 προσλήψεων με πλαστά πιστοποιητικά, ο κ. Αντώναρος σχολιάζει: «Τι ανόητος άνθρωπος, Θεέ μου»! Ο λόγος είναι απλώς. Με τέτοιου είδους δηλώσεις ακόμα και σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας παρέχεται απλόχερα το δικαίωμα στους εκπροσώπους των δανειστών (δυναστών) να εκφράσουν ακόμα αντιλαϊκότερες απαιτήσεις και σε πρόσωπα όπως αυτό του κ. Γρηγοράκου να βρουν υποστηρικτές.

Αλλά από Μανιάτη που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, όπως σχολίασε εύστοχα πολιτικός παρατηρητής που παρακολουθεί το συναγερμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις Γρηγοράκου στα γραφεία των κ.κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Μιχελάκη.

ANTONAROS208910931213333

Λουκιανός Κάλλιμπαν