ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους Έλληνες μεταλλιούχους υποδέχεται αύριο ο υφυπ. Αθλητισμού

Τους Έλληνες μεταλλιούχους υποδέχεται αύριο ο υφυπ. Αθλητισμού

Τους Έλληνες αθλητές που σημείωσαν επιτυχίες στα πρόσφατα Παγκόσμια Πρωταθλήματα θα υποδεχτεί αύριο στο γραφείο του στο υπουργείο Παιδείας ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Κωπηλασία, κολύμβηση και τζούντο θα έχουν την... τιμητική τους αύριο, με πρώτους που θα περάσουν το κατώφλι του υπουργείου Παιδείας στις 11:00 αύριο να είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής.

Παρούσα θα είναι η αργυρή στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Κατερίνα Νικολαΐδου καθώς και οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης. Τους αθλητές και προπονητές της κωπηλασίας θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Καρράς.

Στις 12:00 ο υφυπουργός Αθλητισμού θα υποδεχτεί τον κάτοχο χρυσού μεταλλίου Απόστολο Χρίστου στα 100 μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων και τον Μιχάλη Κοντιζά που κρέμασε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο στην ίδια διοργάνωση.

Τέλος, στις 12:30 ο Γιάννης Ανδριανός θα συγχαρεί προσωπικά τον Ηλία Ηλιάδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα -90κ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντο του Ρίο ντε Τζανέιρο και τον πατέρα και εθνικό προπονητή της ΕΟΤ, Νίκο Ηλιάδη. Τους Ηλία και Νίκο Ηλιάδη θα συνοδεύει ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης.