ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Παυλόπουλου για τον προπηλακισμό του

Η απάντηση Παυλόπουλου για τον προπηλακισμό του

«Εγώ δεν κρύβομαι», τόνισε ο πρώην υπουργός

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Ούτε στην βουλή, ούτε στα υπουργικά γραφεία, ούτε στο πεζοδρόμιο. Πάντα κυκλοφορούσα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς φρουρές και προστασία. Ακριβώς αυτό θα συνεχίσω να κάνω», δήλωσε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον Real fm για τον χθεσινό προπηλακισμό του.

«Αυτά τα φαινόμενα, είναι βέβαιο ότι τα καταδικάζει κανείς και χαίρομαι γιατί τα καταδίκασε σύσσωμος ο κόσμος. Υπάρχει κάμποσος κόσμος που βλέποντας τις χθεσινές εικόνες, είπε καλά του έκανε. Αυτό πρέπει να το δούμε. Αυτό δείχνει μια μεταβολή στην κοινωνία και όσο δεν επουλωθούν οι πληγές αυτής της κοινωνικής έκρηξης, τότε δεν θα φτάνει η καταδίκη», είπε ο πρώην υπουργός.

«Αυτή τη στιγμή, το κοινωνικό κράτος έχει υποστεί βαρύτατα πλήγματα τα οποία αγγίζουν τον κοινωνικό ιστό. Από εκεί και πέρα, όσο και αν καταδικάζουμε παρόμοια φαινόμενα, θα υπάρχουν πολλοί που θα λένε «καλά τους έκαναν’. Αυτό πρέπει να το δούμε», πρόσθεσε μιλώντας στον Realfm.

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα ανοιχτά θέματα πολιτικών με τη δικαιοσύνη, καθώς και στις κυβερνήσεις Καραμανλή. «Έχουμε δει μια κινητικότητα σημαντική από όλους τους μηχανισμούς ελέγχου. Πάνε με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι στο παρελθόν. Οι καιροί επιβάλουν να πάμε, όχι μόνο με την πιο δυνατή ταχύτητα, θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει χθες», είπε και πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός θα επιλέξει τον χρόνο για την σύσταση εξεταστικής για το πρώτο μνημόνιο. Δεν κάνουμε πίσω. Θα κάνει καλό και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ».

«Ο κ. Καραμανλής, είπε το σύνολο της αλήθειας. Η ελληνική οικονομία – αν ο κ. Παπανδρέου είχε συνειδητοποιήσει αυτά που είχε πει ο κ. Καραμανλής- δεν ήταν ανάγκη να πάμε σε κανένα μνημόνιο. Ο κ. Καραμανλής, εκλιπαρούσε τον κ. Παπανδρέου», σχολίασε με αφορμή την πρόσφατη επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου κατά των κυβερνήσεων Καραμανλή για την κατάσταση της οικονομίας.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μπουγέλωσαν τον Πρ. Παυλόπουλο