ΣΥΡΙΖΑ: Πλεόνασμα …υποκρισίας

Newsroom Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Πλεόνασμα …υποκρισίας

«Πίσω από τους αριθμούς που παραθέτει η κυβέρνηση για να πανηγυρίσει για ένα πρωτογενές πλεόνασμα με το οποίο δεν συμφωνεί ούτε καν η Τράπεζα της Ελλάδας, ενώ μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις για το μέλλον, βρίσκεται η πραγματικότητα της μνημονιακής κατάρρευσης της κοινωνίας και των ανθρώπων της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους «πανηγυρισμούς της κυβέρνησης» -όπως αναφέρει- για το πρωτογενές πλεόνασμα.

«Το πλεόνασμα υποκρισίας των υποστηρικτών του μνημονίου ξεπερνιέται μόνο από το πλεόνασμα εμμονής τους στην ολοκλήρωση με κάθε κόστος ενός προγράμματος που στην πορεία του αφήνει μόνο συντρίμμια. Η πραγματικότητα είναι πως το υποτιθέμενο για την κυβέρνηση πρωτογενές πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής στάσης πληρωμών, της οποίας οι επιπτώσεις είναι δραματικές», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

«Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, ο ακρωτηριασμός της δημόσιας περιουσίας είναι η νέα Ελλάδα που οραματίζεται ο κ. Σαμαράς. Στον αντίποδα ενός διαρκούς εγκλήματος εις βάρος της χώρας, οι αγωνιστικές και ενωτικές κινητοποιήσεις της κοινωνίας, οι μάχες για την υπεράσπιση της παιδείας, της υγείας, των δημόσιων αγαθών είναι ο μόνος δρόμος ελπίδας και ανατροπής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved