ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μιχελάκη με εκπροσώπους γερμανικού ινστιτούτου

Συνάντηση Μιχελάκη με εκπροσώπους γερμανικού ινστιτούτου

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης είχε σήμερα 11.09.2013 συνάντηση με τον CEO Dr. Peter Witterauf του Γερμανικού Ινστιτούτου Hanns Seidel Foundation.

Οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου εξέφρασαν την πρόθεση να βοηθήσουν όσο μπορούν την χώρα και ειδικότερα τα θέματα που άπτονται του Υπουργείου Εσωτερικών, τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης παρουσίασε όλες τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στη χώρα και το θετικό αποτέλεσμα που αυτές έχουν στην Ελληνική Οικονομία.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών δήλωσε: «Χαιρετίζω την επίσκεψη των εκπροσώπων του ιδρύματος Hanns Seidel Foundation γιατί υπογραμμίζει την πάγια διάθεση τους να βοηθήσουν με ιδέες και συγκεκριμένες δράσεις. Σε συνεργασία μαζί τους θα επιδιώξουμε να οργανώσουμε δράσεις και πρωτοβουλίες και εν όψει της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Νυρεμβέργη. Στόχος μας είναι να τονώσουμε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες για να περιορίσουμε τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης στην καθημερινότητα των πολιτών με βασικό όχημα την τοπική αυτοδιοίκηση».