ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση

Πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με αφορμή τη δήλωση του Π. Καμμένου περί λιντσαρίσματος, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ασκεί τρομοκρατία σε όλο το βάθος της κοινωνίας».

«Είναι τρομοκρατική οργάνωση. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά, αλλά ιδίως όταν ο κ. Καμμένος πήγε και είπε: λιντσάρετε – σκοτώστε, δηλαδή – τον εκλεγμένο δήμαρχό σας. Και δεν βγήκε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ ‘αίσχος, διώξτε αυτόν το φασίστα από τη Βουλή’», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

«Η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού θέλει να δουλέψουν τα ορυχεία στην περιοχή και πήγε ο Τσίπρας εκεί και είπε να τον σκοτώσουν (τον Πάχτα) και βγάνει ο Καμμένος και λέει (τα ίδια). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλληλέγγυος με τον Καμμένο. Είναι οι ίδιοι που έβαζαν βενζίνη να κάψουν τους εργαζομένους στο ορυχείο. Είναι οι ίδιοι που πήραν τα όπλα και πυροβολούσαν», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.

Υποστήριξε ακόμη ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. «Στην Ελλάδα, οι νεοκομμουνιστές και οι φασίστες, οι ναζιστές – ο Στάλιν και ο Χίτλερ, δηλαδή – έχουν πείσει τον ελληνικό λαό σε ποσοστό 40% να τους ψηφίσει», σημείωσε.

Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή κυβέρνηση μόνο με τον Π. Καμμένο. «Αυτό είναι τραγικό για την Ελλάδα (ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα). Δηλαδή, όταν ανέβηκε ο Χίτλερ με 35%, έπρεπε να πούμε ότι δεν αμφισβητούμε την πρωτιά; Ο Τσίπρας μπορεί να μην είναι Χίτλερ, αλλά οι εταίροι του είναι», πρόσθεσε.