«Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί του Ναζισμού δεν θα περάσουν»

Newsroom Newsroom

«Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί του Ναζισμού δεν θα περάσουν»

«Όλοι μας, πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, να αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία» τονίζει ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα.

«Οι εγκληματίες Νεοναζί και νοσταλγοί του Ναζισμού και των Ταγμάτων Εφόδου δεν θα περάσουν» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους ανθρώπους του θύματος, που «έπεσε υπό συνθήκες που είναι ντροπή για τη Δημοκρατία και την κοινωνία μας».

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, σε πείσμα όλων αυτών και ενδεχομένως εκείνων που κρύβονται πίσω τους, είναι θωρακισμένη. Γιατί είναι ο ίδιος ο Λαός μας και οι δημοκρατικοί θεσμοί που δεν ανέχτηκαν ποτέ και δεν πρόκειται να ανεχθούν να περάσει ο ναζισμός και ο φασισμός» σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει: «Και αυτό το τονίζω προς πάσα κατεύθυνση, όχι μόνον ως πολιτικός αλλά και ως πολίτης. Και ιδίως στον πολιτικό χώρο, όλοι μας πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές, όσοι σεβόμαστε το Σύνταγμα, όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, ας αντιτάξουμε σε αυτούς τους εγκληματίες εκείνη τη δύναμη που θα θωρακίσει τη Δημοκρατία.

-Το τελευταίο διάστημα, κύριε υπουργέ, διατυπώνονται κάποιες απόψεις για το ενδεχόμενο εκλογικής ή μετεκλογικής σύμπραξης της ΝΔ με κάποια «σοβαρά» στοιχεία της Χρυσής Αυγής. Πως το σχολιάζετε;

-Πριν από όλα να καταστήσω σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν προέρχεται από τη ΝΔ. Όσον αφορά εκείνους οι οποίοι μπορεί να τα σκέφτονται θέλω να πω ότι δεν έχω ξαναγνωρίσει, ιδίως στην εποχή μας, πιο αρρωστημένη αντίληψη σχετικά με την αντιμετώπιση του μεγάλου κοινωνικού προβλήματος που ταλανίζει τον Τόπο. Πρόκειται για αρρωστημένη αντίληψη ανθρώπων, που πριν απ’ όλα δεν έχουν συναίσθηση τι σημαίνει Δημοκρατία, ποια είναι η αξία της και κυρίως ποια είναι η λειτουργία των θεσμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved