ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά είναι εγκληματικές οργανώσεις

Κασιδιάρης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά είναι εγκληματικές οργανώσεις

Την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να προσφύγει στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία βάσει των οποίων η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις και τρομοκρατικές ενέργειες, εξέφρασε σε δηλώσεις του στη Βουλή ο εκπρόσωπος του εθνικιστικού κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Το εθνικιστικό κόμμα επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση προσπαθώντας να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τα υπόλοιπα κόμματα.

Μηνύσεις σε κανάλια και δημοσιογράφους

Υπενθυμίζεται πως μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σε μία προσπάθεια να βάλει φρένο στα όσα δημοσιεύονται και δείχνουν τις εκτός νόμου πρακτικές που ακολουθούν τα μέλη της, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων.

Αναλυτικά:

«Ένας άθλιος χείμαρρος από λάσπη και συκοφαντίες έχει ξεχυθεί αυτή την στιγμή σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το διαδίκτυο. Σε ιστοσελίδες διαβάζουμε ότι... "3 βουλευτές μας διέφυγαν στο εξωτερικό"! Πριν λίγο ακούσαμε στον Alpha ότι... "πουλάμε ρούχα σε πακιστανούς και παίρνουμε ποσοστά!". Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ζητήσει από το πρωί να παραστεί στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου σταθμού για να απαντήσει στις συκοφαντίες, αλλά οι ιθύνοντες αρνήθηκαν.

Μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν χωρίς κανένα δικαίωμα αντιλόγου. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε προσκληθεί επίσης σε δύο πολιτικές εκπομπές σταθμών τοπικής εμβέλειας για απόψε, αλλά και οι δύο προσκλήσεις ακυρώθηκαν προ ολίγου. Αρνήθηκαν ακόμα και την τηλεφωνική παρέμβαση. Το σύστημα προσπάθει να μας κάνει να σιωπήσουμε για να προχωρήσει ανενόχλητο το σχέδιο της μαύρης προπαγάνδας και της τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος».

Με τη μηνυτήρια αναφορά ζητά:

•Την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (άρθρο 191 ΠΚ) και της διέγερσης των πολιτών σε διχόνοια και βιαιοπραγίες (άρθρο 192 ΠΚ), αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων για το Κίνημά μας και την ανθρωποκτονία που τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 17 προς 18/09/2013.

•Την παρέμβασή σας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα στα πλαίσια των υμετέρων αρμοδιοτήτων, ώστε να αποτραπεί η επανάληψη τέλεσης στο άμεσο μέλλον των ανωτέρω πράξεων, καθώς επίσης και η κλιμάκωση της έντασης.