ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του Τ. Κουίκ για την επέτειο δολοφονίας του Π. Μπακογιάννη

Δήλωση του Τ. Κουίκ για την επέτειο δολοφονίας του Π. Μπακογιάννη

«Ας είναι οδηγός και στη διαχείριση της κρίσης που περνάμε αυτές τις μέρες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας των Aνεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουίκ:

«Σαν σήμερα, τα καθάρματα της 17Ν, τα φίδια της τρομοκρατίας, δολοφόνησαν πισώπλατα τον Παύλο Μπακογιάννη.

Δυστυχώς, είχα το θλιβερό ρόλο να διαχειριστώ πρώτος την είδηση της δολοφονίας από την εκπομπή μου “Πρωινή Γραμμή” του ΑΝΤ1 Fm.

Και πάνω απ’ όλα, λυπάμαι που από το δικό μου στόμα έμαθαν τα παιδιά του, η Αλεξία και ο Κωνσταντίνος τη δολοφονία του πατέρα τους. Το ίδιο και η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και οι δύο οικογένειες. Ενός πολιτικού αρχηγού και ενός παπά.

Αυτή η θλιβερή επέτειος, κατά σύμπτωση φέτος, συμπίπτει με θύελλα γεγονότων. Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω το τι είχε πει ο Παύλος Μπακογιάννης, φράση που είναι χαραγμένη και επάνω στον τάφο του στο Καρπενήσι: “Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα”.

Υπενθυμίζω επίσης, ότι ο Παύλος Μπακογιάννης διακρινόταν και για την ψυχραμία του στη διαχείριση των πολύ σημαντικών ζητημάτων.

Αυτά, ας είναι οδηγός και στη διαχείριση της κρίσης που περνάμε αυτές τις μέρες, από όλους όσους εμπλέκονται και κυρίως πολιτικοί και ΜΜΕ».

Διαβάστε επίσης:

Π. Μπακογιάννης: 24 χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κ. Μητσοτάκης για τον Π. Μπακογιάννη