ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος για ομαδική παραίτηση βουλευτών της Χ.Α:Όλα είναι ανοιχτά

Μιχαλολιάκος για ομαδική παραίτηση βουλευτών της Χ.Α:Όλα είναι ανοιχτά

«Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους, στην είσοδο του Μεγάρου της Βουλής, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι «εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».

Στην ερώτηση: «Δεν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές σας;», ο κ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε: «Όλα είναι ανοιχτά» προσθέτοντας ότι «η ΧΑ αμύνεται». Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι-κομμάτι. Η ΧΑ», πρόσθεσε «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».

Διαβάστε επίσης:

Κασιδιάρης: Κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε μια παράνομη κυβέρνηση